uw auto laten veilen bij autobids?

uw auto aanbieden

behoud steeds het overzicht en de controle

stappenplan online veiling


Met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, transparantie en toegankelijkheid, bieden wij u de unieke kans om het werkelijk potentieel uit uw auto te halen.

Start vandaag met onze online autoveiling en ontdek de voordelen van online veilingen! 

Meld uw voertuig aan via ons platform en één van onze professionele experts zal samen met u uw auto beoordelen en de minimumprijs bepalen. Vervolgens zorgen wij voor een professionele fotoshoot om uw voertuig aantrekkelijk aan te bieden. Zodra de beschrijving is bevestigd, kan uw voertuig worden aangeboden via onze autoveiling.

Kopers plaatsen biedingen en het hoogste bod wint de veiling. Ontdek ons uitgebreide aanbod van voertuigen en profiteer van de vele actieve bieders op onze auto veilingen. Of u nu een auto wilt verkopen of een auto kopen, onze online autoveiling biedt u de beste kans op een succesvolle transactie. Ontvang direct de voordelen van ons betrouwbare platform en sluit u aan bij onze veilingen, vandaag nog!


1) Introduceer uw voertuig: vul het intakeformulier in

Heeft u een auto te koop? Start vandaag met onze online autoveiling! Vul het intakeformulier in om uw voertuig aan te melden, een account aan te maken en toegang te krijgen tot ons platform. Ontdek de voordelen van online veilingen en bied uw auto aan op onze auto veiling. Ons veilingplatform biedt een breed scala aan kopers die op zoek zijn naar wagens zoals de uwe.

2) Persoonlijke follow-up: we overlopen de staat van het voertuig en bepalen de minimumprijs

Één van onze professionele medewerkers zal persoonlijk contact met u opnemen voor een grondige evaluatie van uw voertuig. We overlopen samen de staat van uw auto en bepalen de minimumprijs voor de veiling. Dit zorgt voor een eerlijke en correcte minimumprijs die zowel voor u als voor de bieders die uw auto kopen aantrekkelijk is.

3) Fotografie: we maken een afspraak voor de fotoshoot van uw voertuig

Voor een goed beeld van uw voertuig te vormen plannen we een professionele fotoshoot. Dit helpt kopers een duidelijke en aantrekkelijke indruk te krijgen van uw wagen. Een goed gepresenteerde auto verhoogt de kans op hogere biedingen tijdens de veiling.

4) Laat de veiling beginnen: na het bevestigen van de omschrijving is uw voertuig klaar om geveild te worden

Na uw bevestiging van de omschrijving en foto's, is uw voertuig klaar om via een veiling aangeboden te worden. Onze online veilingen starten onmiddellijk via de veilingsite en uw auto wordt zichtbaar voor een groot aantal actieve bieders. Bied mee en profiteer van de voordelen van online autoveilingen! Kopers plaatsen biedingen en het hoogste bod wint de veiling. Onze erkende veilingservice zorgt voor een correcte afhandeling en betaling.

Meld uw voertuig vandaag nog aan en start direct met veilen op ons betrouwbare platform. Profiteer van ons grote aanbod en de vele actieve kopers die op zoek zijn naar hun volgende auto!


           Met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, transparantie en toegankelijkheid, bieden wij u de unieke kans om het werkelijk potentieel uit uw auto te halen.

                                                                                                                   Nieuwsgierig naar onze werking? Bekijk de FAQ.

U ontvangt binnen 24u onze reactie...

Intakeformulier

FOTO-UPLOAD: versleep uw foto's naar dit veld (max 4Mb).
Voeg volgende foto's bij: 4 zijdes wagen, interieur, inschrijvingsbewijs.

Vragen over de werking en aanpak van ons platform, graag kennismaken met het team van autobids?
FAQ